Vietin Ronjan, pentujen, Wandan, kahden pikkukissan ja yhden isomman pennun kera koko lauantaipäivän. Aika ei todellakaan käynyt pitkäksi, koska isompi pentu saalisti kissoja ja puri ja kurmutti niitä olan takaa, mutta kissat vaan kehräsi onnellisina. Jos puremia tuli liikaa tai naskalit pureutui liian kovasti, niin kyllä ne osasi takaisin antaa.. Oli se vaan aika hurjan näköistä.. Ronja piti koko porukan ruodussa, jos meno yltyi liian kovaksi, niin mamma kävi vähän väläyttämässä hammasta, niin yllättävän nopeasti meno rauhoittui.

Pennuilta on jo silmät auennut ja ne kävelevät jo ympäriinsä sekä kuulemma istuvatkin jo. Kehitys on huimaa, koska lauantaina ne ei vielä istuneet. Ronja ei kunnolla mahtunut imettämään pesässä, niin nyt on pesää laajennettu ja neiti pääsee taas imettämään maaten eikä tarvii istua, mutta kyllä Ronja keinot keksi miten saadaan maitoa lapsukaisille.

Kun illalla jätin koko porukan, niin sydäntä raastava haukku kuului pentulasta, koska Ronja protestoi että jätin sen taas kerran enkä ottanut mukaan. No kolmisen viikkoa vielä, niin pääsee neitikin jo kotiin pitkästä aikaa.

Nyt on taas tilaa imettää.. Suloista..

822084.jpg

(c) Raimo Tuomela