Remun toinen näyttely sujui hyvin kauniissa aurinkoisessa säässä ja paikalla olikin sukulaisia oikein urakalla, kun mukana olivat Aku Lahdesta, Venla Nurmijärveltä ja Dora Porvoosta, sekä äippä Ronja turistikoirana. Raimo esitti Remun ja Remu olikin erinomainen ja paras uros 2. saaden varasertin. Ode oli hienosti paras uros 1. saaden ekan sertinsä! Onnittelut Odelle omistajineen.. Tuomari tykkäsi Remusta antaen seuraavan arvostelun: Varmaraajainen, kauniisti rakentunut sopivaluustoinen uros. Erittäin hyvä ilme, mutta pää tässä vaiheessa hieman pitkäkuonoinen. Hyvin kauniit rungon mittasuhteet ja selvä uroksen leima kauttaaltaan. Etuosa saa täyttyä. Erittäin hyvä runko ja rintakehä. Melko voimakkaasti laskeva lantio. (Mitähän tämäkin tarkoittaa?) Erinomainen liike sivusta katsottuna, upea jousto, kantaa itsensä hyvin. Kiva reipas käytös. 

Antoi vielä erikoismaininnan nätistä liikkeestä.

Ei siis paha arviointi ollenkaan, tuomari taisi tykätä meidän pikkuisesta.

Kuvat Katja Salminen

1543586.jpg

Kuva juuri ennen näyttelyyn menoa mummon pihalta Kalliosta.

1543587.jpg

Äippä ja Dora, josta näkyy vain puolet..

1543588.jpg

Aku tiirailee mammansa takaa.. Aku on hyvin samannäköinen Remun kanssa, sanoinkin että noi on varmaan idenntiset kaksoset vaikka toinen onkin musta.. :)

1543589.jpg

Venla-sisko, jonka esitti kehässä perheen tytär ja he olivat tosi suloinen pari!

1543590.jpg

Äippä ja Dora taas vauhdissa. Doralla oli juoksut ja kiinnosti kaikkein eniten juuri äippää.. Hmm..

1543591.jpg

Saatiinhan se vihdoin selätettyä.. Alkavat olemaan niin samankokoisia, että voi mamma jäädä kakkoseksi kohta.. ;)

1543594.jpg

Unohdin kuvata kehän, mutta paras uros kehä sentään saatiin ikuistettua. Ode siis ykkönen ja sai ekan sertinsä, Remu hienosti kakkonen sekä Aku hyvänä kolmosena! Hieno suoritus veljeksiltä!

1543595.jpg

Punatakkinen tuomari Elena Ruskovaara, edessä kehäsihteeri ja kepo Raimo Remun kanssa. Saatiin varaserti ja hieno ruusuke.

1543597.jpg

Venla ja Dora siskokset.. Dora näyttää kieltä.. :)