Tänään oltiin ekaa kertaa Suomenlinnassa ja Marjo ja Poppi lähti meidän mukaan. Vietettiin mukava ilta Suokissa kävellen ja kallioilla istuen samalla katseltiin laivoja ja arvuuteltiin tuleeko laineet meihin asti, mutta onneksi kuivana säästyttiin. Neiti jaksoi tosi hyvin tuohon mahan kokoon nähden ja siihen että aikaa saatiin kulumaan kotiovelta kotiovelle aika tarkkaan viisi tuntia. Mamma taisi jännittää enemmän juna- ja botskimatkaa kuin neiti itse, taisi Poppilla olla osuutta asiaan ettei niitä tarvinnut jännittää.. Tai tuosta botskimatkasta en tiennyt miten Ronja reagoi, kun ei olla ennen matkustettu sellaisella.. Tokihan neiti on moottori- ja soutuveneessä, sekä Ruotsin laivalla ollut, mutta ei noilla pienillä aluksilla.. Ilma oli utuinen ja tuulinen, siis erinomainen sää koirille. Alla kuvia reissusta. Mukavaa oli ja kiitos matkaseurasta Marjolle ja Poppille.

716096.jpg

Mennessä junassa, vielä vähän jännitti ja välillä píti haukkua kilpaa.. Onneksi vaunussa ei ollut kuin yksi matkustaja meidän lisäksi.. :)

716098.jpg

Tässä poseerausta..

716099.jpg

Pimeän harjoitusta, käytiin yhdessä pilkkopimeässä luolassa ja koirat eivät olleet moksiskaan..

716102.jpg

Samassa pimeässä luolassa, Poppin silmillä valaistiin tiemme.. :)

716105.jpg

Tässä linnakkeilta kuvaa..

716107.jpg

Takaisin tulo matkalta paatin kannelta kun tuuli tuiversi.. Ronja kerjää Marjolta nakkia katsekontaktilla.. Pikkisen nopea oppimaan keinon saada namia.. Miten niin ahne.. No tiineenä saa olla ahne!

716108.jpg

Poppi nautti kun tuuli puhalsi suoraan edestä.. Aivan ihana kuva..

716109.jpg

Ronjasta vielä yksi tuulitunneli kuva..

716111.jpg

Ja vielä takaisin tulomatkalta, junassa oli useampikin koira, mutta nämä kaverukset taisi olla aika puhki, kun ei niihin muihin tarvinnut kiinnittää minkäänlaista huomiota..

 

(c) kuvat Katja Salminen