Aihe foorumilla oli niin hauska, että päätin siirtää sitä myös tänne.

Ronjalla on perin kummallisia tapoja, lisäilen aina kun niitä tulee lisää.. Virn..

Haukkuessa taivuttaa päätä taaksepäin ja haukku on sellaista vouvouvouvouvouvouta ja tämä haukku tulee vain kun pitää komentaa kavereita leikkimään tai kun ollaan leikkitreffeillä ja kun ei tapahdu mitään kivaa.. Komentaa myös hakutreeneissä tällätavalla.

Tassu pitää nostaa ihmisen käden tai jalan päälle, kun neitiä rapsuttaa, tällätavoin haluaa määrätä rapstutusten keston. Tai joskus nostaa molemmat tassut ja pitää niillä ihmisestä kiinni, silloin Ronja näyttää ihan magnustilta. :)

Kun mennään mummolle kylään tai siivoamaan, niin Ronja istuu jääkaapin edessä ja odottaa että saa 2 siivua kinkkua, hakee mummon antamaan sitä itselleen, jos mummo on kuin ei huomaisikaan. Niin kauan neiti härkkii mummoa, kun ne kaksi siivaletta kinkkua on saatu ja sen jälkeen jättää mummon rauhaan. Todella nämä 2 viipaletta riittää, mutta ne on jokakerta saatava, muuten menee pasmat ihan sekaisin. Mummo on itse opettanut tämän neidille! Huoh.. :)

Ronja talvella tamppaa lunta ja vielä kivempaa on jos siellä hangessa on pallo. Neiti saa kunnon hepulit lumesta, se murisee ja örisee ja samalla tamppaa korvat heiluen lunta ja välillä sinne hankeen pitää syöksyä kaula edellä. Tämä on yksi mun lemppari..

Märkänä saadaan myös hepulit, silloin pitää hinata itseään pitkin mattoja ja öristä kunnolla. Samoin jos saa jotain extra herkkua, niin suupielet pitää pyyhkiä joko mattoon tai sohvaan.

Ronja on myös kovatyttö kaivamaan hiekkakuoppia, silloin hiekka lentää ja ilmoille kaikuu myös örinää ja murinaa sekä haukkumista.

Ronja myös ennen ( ei ole tehnyt tätä Remun jälkeen ) piilottii saamiaan luita, se peitti niitä tyynyjen tai peittojen alle tai kaivoi kuopan ulkona. Se kyllä myös löysi myöhemmin näitä ulkopiilojaan ja luuhan olikin jo ihanan pehmennyt ja ehkä mädäntynytkin.. :)

Yhteisiä outoja tapoja on että aina kun tullaan ulkoa, niin alkaa kunnon paini, ihan joka kerta!