Onkin taas aikaa kun viimeksi ollaan päivitelty sivuja..

Ollaan oltu vielä uudemman kerran Aptuksella Ronjan kanssa, harrastettu hakua molempien otusten kanssa, käyty tokoilemassa ja aloitettu Ronjan kanssa käyttäytymiskoe-kurssi. Kevät on jo pitkällä, ruoho kasvaa ja sitä on kiva laiduntaa, meillä molemmat koirat syövät heinää todella paljon, siis jos mamma ei huomaa.. :) On ollut ihanan aurinkoisia ilmoja, Remu raukka on paistatellut pitkässä turkissa näyttelyä odotellen.

Nyt ollaan aloitettu haku myös viikolla, torstait kuluu sen merkeissä. Ronjalle on tehty valmiita piiloja, osa umppareita. Parina viimeisenä kertana ohjaaja (lue minä) on ollut lähetyksissä hätäinen ja lähtettänyt koiran vähän sinnepäin, eikä Ronjalla kyllä nenäkään ole ollut ihan auki, mutta kaikki ukot on kyllä lopulta löydetty.

Remun kanssa otetaan viistokävelyä, niin että ukko on lähes kokoajan näkyvillä. Viime torstaina oli pari umpparia mukana ja ne oli aika jännittäviä, mutta Remu piti nenän auki, vaikkakin jäljestää kuonó kiinni maassa suurimman osan matkasta, käy hakemassa jäljen ja sen perusteella mennään.. Eli siihen täytyy ruveta kiinnittämään huomiota.  Mahtavia työkoiria molemmat.