Ronjan koirakaverit

Ronjan ihan paras kaveri on labukka Himmu, joka on Ronjaa tasan kaksi viikkoa vanhempi, nämä kaksi sekoaa kun kuulevatkin vain toistensa nimet. Silloin kun treffataan metsissä, niin tanner tömisee ja kaksi mustaa joka pyörii ympyrää maassa tai juoksee kieli vyön alla toinen edellä ja toinen perässä. Himmu on aivan ihastuttava neitokainen.

848588.jpg

 

848593.jpg

Lino asustaa Lohjalla veljeni perheessä ja on Ronjan hyvä kaveri. Ulkona nämä kaksi juoksevat ja painivat myös todella paljon, mutta sisällä Ronja pistääkin Linon ruotuun viemällä siltä luut ja herkut. Naisen etuoikeus ;) . Lino on reilu puolitoista vuotias herraotus.

848587.jpg

Ronjalla on paljon ystäväkoiria. Portugalinvesikoira Jassi lukeutuu myös erittäin hyviin ystäviin. Jassin kanssa painitaan paljon ja Jassi vanhemman oikeudella on pomo, vaikka kyllä Ronjakin selättää toisinaan Jassia. Kuvat kertokoon enemmän kuin tuhat sanaa..

848595.jpg

848596.jpg

848597.jpg

Ronjalla on myös pienempiä ystäviä kuten norfolkinterrieri Milla. Milla käy meillä välillä kyläilemässä ja kerran Milla oli meidän mukana kun käytiin Poppin kanssa  juoksemassa pelloilla, oli neitiraukka niin väsynyt ettei jaksanut pariin tuntiin liikkua pediltä minnekään.

848604.jpg

Ronjalla on myös ystäväpoikia, kuten Kasperi. Kasperin kanssa oltiin edelliskesänä Taípalsaarella jäljestysleirillä, se olikin haasteellinen reissu kun Ronja pukkasi juuri silloin juoksut ja matksutettiin samalla autolla, mutta kyllä hätä keinot keksi. :)

848617.jpg

Ja sitten on Poppi, joka asuu Vantaan puolella, mutta silti kävelymatkan päässä. Poppin kanssa ollaankin juostu pelloilla, käyty metsälenkeillä Jakomäessä ja Suomenlinnassa sekä Poppi on myös tokokaveri. Poppi kuuluu myös näihin ystäväpoikiin.

716105.jpg

Sera on Kallion aikaisia kamuja. Sera omistajineen kulki muutamia kertoja tokossa mukana. Sera vaikuttaa myös Jyväskylässä. Kuvan on ottanut Sanna Lehtonen Rajasaaressa.

856929.jpg

Ronjalla on myös hakukavereita ja niistä yksi on Kila-kelpie. Nämä kaksi ovat näpsäköitä pimuja, mutta tulevat todella hyvin toimeen ja tanner tömisee myös näiden leikkiessä ja juostessa.

897156.jpg

897158.jpg

(c) kuvat Katariina Kovanen

Leevi-beagle on Ronjan ja Remun kaveri Kalliosta. Leevi on työkavereideni koira ja ihana dumbokorva.

1425513.jpg

(c) kuva Samu Kuusela 

 

Sekä kaikki vesitreffailukaverit joista ei vielä löydy kuvia. Portugalinvesiäiset Wilma ja Elli sekä Poju ja espanjalaiset vesiäiset Hippi, Nappi, Milou, Elvis, Mex, Taika, Panda, Kamu, Tinttu ja monet monet muut ihanat pörröt! Ja tietty kaikki muut karvaiset koirulit, Kallion ajoilta coctail Nadja ja vehnä Peppi ovat huipputyyppejä kanssa.